Ulla Britt Simonsen - Sanger og sangskriver.

På Musikloftet d. 20 august kl 19.00

Her står lidt om Ulla Britt:

I bagagen ligger 2 acapella jazz udgivelser, 5 udgivelser for børn, et EP elektroakustisk projekt med egne kompositioner på engelsk, et dansk album med fortolkninger af gamle rockklassikere og nu dette soloudspil i eget navn med egne tekster og musik.
Ulla Britt har sat indtryk, genrer og livserfaringen ind på den musikalske bankbog. Det emmer af det hele af når man hører musikken. Musikken trækker på elementer og præmisser fra jazzen med improvisatoriske elementer og med klare melodier, men også et touch af noget man kan synge med på.
Ulla Britts tekstunivers afslører et blødt hjerte, den mere skæve vinkel, selvudleverende pinlige situationer og tekster, der er skrevet fra et sårbart fejlbarligt hjørne. “Ulla Britt har på sin nye langspiller ramt en nerve og en lyd, der lugter godt af glemt blueset 90’er rock. Hun har ramt en tone i musikken, der fik mig til at strække våben og overgive mig”. /Andreas Nørgaard MODGIFT
Der er masser af jazzede rødder i Ulla Britt´s stemme, der varierer med sine klangfarver fra det mørke og varme til det det mere kantede. Ulla Britt indfanger stemninger, hvor helt almindelige livsbegivenheder kan være så store eller så små, at de har leveret inspiration at skrive på. Dansk moden sangskrivning, der i iklædt nordisk tone, helt naturligt bevæger sig i grænselandet mellem folk, pop og jazz.