Glæd jer til Uffe Steen Trio - Det bliver godt

Det er en af de bedste . Jazz i meget høj klasse - Som Uffe selv sige: der er ikke 2 koncerter, der er ens , Der blive " leget " og improviseret. Så glæd jer til en rigtig god aften Med Uffe Steen Trio.
Dørene åbnes kl, 19.00 , hvor vi byder på en velkomstdrink - Ca kl. 20,00 starter koncerten. Her serverer vi en lille forfriskning, og I pausen står der kaffe og en hjemmebagt småkage klar.
Alt incl. kun 150 kr

Gruppens medrivende sammenspil bygger på varierede og iørefaldende melodier.
Der bliver spillet original musik i grænselandet af blues og jazz og ikke 2 koncerter er ens.

Uffe Steen har i sin lange karriere, spillet med et stort antal anerkendte jazz og bluesnavne. Han er kendt for sin unikke teknik og indfølte og medrivende spil, og har med sine 2 sidste CDer ”Play” og ”Dust In My Coffee” med Adam Nussbaum og Lennart Ginman opnået international anerkendelse.

Thomas Sejthen er den bundsolide klippe i  trioens musikalske malstrøm, og som bonus leverer han  et meget spændende og anderledes solistisk modspil til guitaren.

Jesper Bo Knudsen er klangekvilibristen, der med sine trommer får musikken til at strømme og smelte sammen. Jesper Bo Knudsen lægger sig inciterende bag solisten, og er klar lige der, hvor det hele eksploderer.